Stap In wilt het mogelijk maken dat ouderen en kwetsbaren kunnen reizen met het Openbaar Vervoer. Samen met u, als vrijwilliger, kan dit worden gerealiseerd. Bent u een aantal dagen per maand beschikbaar en zou u willen ondersteunen om dit mogelijk te maken, dan zijn wij op zoek naar u!

Valys Ambassadeur

“Ik zorg voor een aangename, informatieve en veilige reis”
Logo Valys

 

Voor het landelijke Valys vervoer zijn wij op zoek naar Valys Ambassadeurs! Vanuit 30 verschillende stations in Nederland wordt er aangeboden met Valys Begeleid te reizen. Als Valys Ambassadeur neemt u de reiziger “bij de hand” wat leidt tot het wegnemen van drempels. U laat de reiziger ervaren hoe je prettig en zelfstandig een treinreis maakt.

Wij vragen

  • Minimale beschikbaarheid van 2 dagen in de maand
  • Kennis van het reizen met de trein is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Competenties: luisteren, empatisch vermogen, motiveren, enthousiasmeren, geduldig, accuraat en sociaal

Wij bieden

Gratis retour ticket op de dag van de gemaakte treinreis met de klant, een training tot Valys Ambassadeur, inclusief certificaat, reiskostenvergoeding van en naar het station, tot 7 km wordt er geen reiskostenvergoeding uitgekeerd. Alles boven de 7 km kan worden gedeclareerd tegen €0,19 per kilometer en een vergoeding van de koffie bij oponthoud.

En hoe nu verder?

Bent u onze Valys Ambassadeur?! Dan zien wij graag uw reactie tegemoet! Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010-3035735 voor meer informatie of aanmelden.

Procedure

Na aanmelding volgt er een gesprek. Bij een positief gesprek wordt u ingeschreven. Vervolgens krijgt u een overeenkomst opgestuurd en alvorens u start wordt u opgeleid tot Valys Ambassadeur.